Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

Folie de protecție solară de culoare argintiu închis, cu efect de oglindă pe Folie de protectie solara cel mai mic pretpartea iluminată.

Datorită efectului de oglindă, această folie conferă și un plus de intimitate spațiilor pe timpul zilei, fără însă a împiedica vizibilitatea din interior spre exterior.

Efectele benefice ale soarelui asupra incintelor locuite (economia de energie, lumina naturală) sunt micșorate de reversul acestora: radiația calorică excesivă în timpul verii, cu costuri mărite de climatizare, deteriorările produse de razele ultraviolete etc…

Foliile de protecție solară Bruxsafol oferă soluții pentru toate aceste probleme.


Structura materialului:

– Două straturi de poliester, dintre care unul are acoperire metalică prin sputerizare cu aluminiu, care conferă efectul de oglindă; procedeul de sputerizare este  prin vaporizare;

– Adeziv: de tip Pressure Sensitive – se activează numai sub presiune, în contact cu apa și are un factor mare de absorbție UV;

– Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecție a foliei atât în timpul manipulării cât și pe parcursul depozitării.


Aplicarea foliilor Bruxsafol:

– Bruxsafol Silver 15 Dark se aplică doar pe fâșia de sticlă din partea de interior a geamului.

– Poate fi aplicată atât pe geamurile vechi, care au o singură fâșie de sticlă, cât și pe geamurile fabricate printr-o tehnologie mai nouă, care pot avea două sau chiar trei fâșii de sticlă.

– Pentru a evita producerea de tensiuni termice, nu este recomandată aplicarea pe suprafețele de sticlă care sunt deja tratate împotriva căldurii.

Durata de viață: 10 ani, aplicate la interior și în condițiile întreținerii corecte.

Garanție: 3 ani.

Descarcă fişa tehnică [Română] [Engleză]

Informaţii tehnice :

  -%
  Transmisia totală solară14
  Absorbție solară totală31
  Reflecție solară totală55
  Transmisie UV(300-380 nm)1
  Coeficient de umbrire0.25
  Transmisie lumină vizibila17
  Absorbție lumină vizibilă27
  Reflecție lumină vizibilă56
  Radiație totală redusă în sticlă80