Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

* Folii Bruxsafol antiefracţie
* Folii Bruxsafol antiefracţie cu protecţie solară
* Folii Bruxsafol de securizare
* Folii Bruxsafol de securizare cu protecţie solară

Utilizând foliile antiefracţie putem asigura diverse obiective, locaţii şi spatiul în care locuim sau în care ne desfăşurăm activitatea. Rolul acestor folii este de a oferi siguranţă împotriva efracţiei, atacurilor cu pietre, sticlelor incendiare, sau a altor accidente care pot afecta  integritatea persoanelor din interior.

Un alt rol pe care îl au foliile antiefracţie şi securizare Bruxsafol, este de a menţine în aceeaşi poziţie toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a spargerii geamului. În acest mod, chiar dacă geamul a fost spart, riscul de accidentare cu cioburi este foarte scăzut, iar posibilitatea de pătrundere în interior, va fi limitată.

Aproximativ peste 70% din tentativele de efracţie au loc prin intermediul geamurilor, uşilor de sticlă, vitrinelor. Ferestrele şi usile din sticlă reprezintă o verigă slabă în ceea ce priveşte securitatea clădirilor sau a locuinţelor, acestea rămânând în continuare cele mai expuse elemente la orice tentativa de efracţie.

Totodată, înlocuirea geamurilor existente cu cele antiefracţie, este costisitoare, o alternativă o reprezintă aplicarea foliilor antiefracţie şi securizare Bruxsafol. O parte din foliile de securitate oferă şi protecţie solară asigurând şi economie de energie.

In acelaşi timp, în cazul incendiilor, foliile Bruxsafol au o influenţă pozitivă, deoarece suprafeţele din sticlă acoperite cu folii Bruxsafol protejează în cazul unui incendiu, oprind pentru un anumit timp răspândirea focului.

Avantaj: Foliile antiefracţie şi securizare Bruxsafol sunt agrementate şi testate conform standardelor interne şi internaţionale, de către Institutul de Cercetări pentru Echipamente şi Tehnologii în Construcţii, îndeplinind toate condiţiile cerute de legislaţia din ţara noastră.