Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

Foliile antiefracţie cu protecţie solară Bruxsafol au un rol dublu: sunt mijloc de protecţie  împotriva efracţiei şi în acelaşi timp oferă protecţie împotriva căldurii şi a razelor UV.

În comparaţie cu foliile antiefracţie transparente, acestea au un strat cu depunere metalică de aluminiu sau alte metale nobile, realizat prin sputerizare. Astfel, utilizând foliile antiefracţie cu  protecţie solară Bruxsafol, rezultă protecţie împotriva efracţiei şi totodată o reducere a costurilor cu energia, datorită climatizării interiorului.

Se aplică doar pe interiorul geamului, atât pe geamuri cu o singură fâşie de sticlă, cât şi pe cele cu două sau trei fâşii de sticlă şi prezintă performanţe de  protecţie atât împotriva căldurii, cât  şi împotriva efracţiei.

Atenţie! Foliile antiefracţie cu protecţie solară nu se aplică pe un geam deja tratat termic, pentru a evita eventualele tensiuni termice acumulate care pot duce la spargerea geamului.

 Structura materialului: film poliesteric din trei straturi laminate, dintre care unul are depunere metalică prin sputerizare cu aluminiu.
Adeziv: Pressure Sensitive care se activează numai sub presiune, în contact cu apa şi care are un factor mare de absorbţie UV.
Strat hard Coat – strat de protecţie exterior rezistent la zgâriere

Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecţtie a foliei atât în timpul manipulării cât şi pe parcursul depozitării.
Durata de viata: 10-15 ani, în condiţiile întreţinerii corecte.
Garantie: 5 ani

Avantajele utilizării foliilor antiefracţie cu protecţie solară Bruxsafol :

  • Asigură protecţie împotriva efracţiei.
  • Asigură protecţie împotriva căldurii şi a razelor UV.
  • Măresc rezistenţa sticlei în cazul unui accident sau fapt premeditat, iar în caz de incendiu, întârzie propagarea focului.
  • Conferă un plus de intimitate.
  • Conferă un nou aspect suprafeţelor pe care sunt aplicate

Cea mai utilizată şi recomandată folie antiefracţie cu protecţie solară este:

* Folia antiefracţie cu protecţie solară Bruxsafol  8112 h.c 300µ