Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

   Foliile de securizare reduc riscul rănirilor cu cioburi cauzate de spargerea geamurilor, datorită faptului că cioburile sunt rămân prinse în folie. În acelaşi timp, foliile de securizare Bruxsafol, oferă  protecţie împotriva razelor UV, o protecţie invizibilă, fiind transparente şi clare optic.

     Aceste folii au fost dezvoltate pentru protecţia sticlei şi a persoanelor din interior, mai ales pentru încăperile unde predomină uşile şi pereţii din sticlă, riscul de accidentare fiind ridicat.

   Atentie! Foliile de securizare nu se folosesc împotriva efracţiei şi nu înlocuiesc foliile antiefracţie, ele doar reduc riscul rănirilor cu cioburile cauzate de spargerea unui geam şi măresc rezistenţa sticlei în caz de accident.

Se aplică doar pe interiorul geamului, atât pe geamuri cu o singură fâşie de sticlă, cat şi pe cele cu două sau trei fâşii de sticlă.

Structura materialului: film poliesteric transparent dintr-un singur strat.
Adeziv: Pressure Sensitive care se activează numai sub presiune în contact cu apa şi are un factor mare de absorbţie UV.
Strat hard coat
: coating rezistent la zgâriere, strat de protecţie împotriva deteriorării.

Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecţie a foliei atât în timpul manipulării cât şi pe parcursul depozitării.
Durata de viata: 10-15 ani, în condiţiile întreţinerii corecte.
Garantie:
5 ani

Avantajele  utilizării foliilor de securizare Bruxsafol:

  • Risc scăzut de ranire în caz de spargere a geamului.                                                                    
  • Protecţie  împotriva razelor UV.
  •  Grad ridicat de transparenţă.
  • Sunt clare optic, nu distorsionează imaginile.
  • Protejează sticla pe care sunt aplicate şi măresc rezistenţa acesteia în caz de accident, protejând în acelaşi timp persoanele din interior.                      

Cele mai utilizate şi recomandate folii de securizare Bruxsafol :