Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

Foliie de securizare cu  protecţie solară reduc riscul rănirilor cu cioburi cauzate de spargerea geamului şi în acelaşi timp ofera  protecţie împotriva căldurii şi a razelor UV. În comparaţie cu   foliile de securizare transparente, acestea oferă şi un plus de intimitate spaţiilor, datorită efectului de oglindă.

Atentie! Foliile de securizare cu protecţie solară, nu se aplică pe un geam deja tratat termic, pentru a evita eventualele tensiuni termice acumulate care pot duce la spargerea geamului.

 Structura materialului: folie poliesterică din două straturi laminate, dintre care unul are depunere metalică prin sputerizare cu aluminiu

Adeziv: adezivul Pressure Sensitive se activează numai sub presiune, în contact cu apa şi are un factor mare de absorbţie UV.
Strat hard coat: coating rezistent la zgâriere, strat de  protecţie  împotriva deterioarii.
Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecţie a foliei atât în timpul manipulării cât şi pe parcursul depozitării.

Durata de viata: 10-15 ani, în condiţiile întreţinerii corecte.
Garantie: 5 ani

Se aplică doar pe interiorul geamului, acestea pot fi aplicate atât pe geamuri cu o singură fâşie de sticla, cât şi pe cele cu două sau trei fâşii de sticlă şi prezintaăperformanţe atât de protecţie   împotriva rănirilor cauzate de spargerea geamului, cat şi împotriva căldurii şi a razelor UV.

Avantajele utilizării foliilor de securizare cu protecţie solară Bruxsafol:

  • Risc scăzut de rănire în caz de spargere a geamului.
  • Protecţie împotriva căldurii şi a razelor UV
  • Conferă un plus de intimitate spaţiilor fără a împiedica vizibilitatea din interior spre exterior, pe timpul zilei.
  • Măresc rezistenţa sticlei în cazul unui accident sau fapt premeditat, iar în caz de incendiu, foliile Bruxsafol întârzie propagarea focului.

Cea mai utilizată şi recomandată folie de securizare cu protecţie solară Bruxsafol:

* Folia de Securizare cu  protecţie  solară Bruxsafol  410 h.c 112µ