Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

Foliile antiefracţie sunt utilizate ca mijloc de  protecţie singure sau împreună cu un sistem de alarmă. O folie antiefracţie Bruxsafol, montată profesional, constituie o “protecţie invizibila” a geamului.

Pe lângă rolul de protecţie antiefracţie, foliile antiefracţie Bruxsafol filtrează razele UV, oferind o  protecţie de până la 99% împotriva razelor nocive .

Structura materialului: film poliesteric din două sau trei  straturi.
Adeziv: adeziv Pressure Sensitive, care se activează numai sub presiune, în contact cu apa şi are un factor mare de absorbţie UV.
Strat hard coat: coating rezistent la zgâriere, strat de protecţie împotriva deteriorării şi zgarierii
Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecţtie a foliei atât în timpul manipulării cât şi pe parcursul depozitării.

Durata de viata: între 10-15 ani, în condiţiile intreţinerii corecte
Garanţie: 5 ani.

Aplicare: Se aplică numai pe interiorul geamului, pe geamuri cu o singură fâşie de sticlă sau pe cele cu două sau trei fâşii de sticlă, pe vitrine sau alte suprafeţe vitrate şi prezintă atât performanţe de protecţie la efracţie, cât şi împotriva razelor UV.

Cele mai intalnite şi recomandate folii antiefracţie Bruxsafol sunt:

* Folie Antiefracţie Bruxsafol 8011 h.c 225µ – Certificare  P1A

* Folie Antiefracţie Bruxsafol 8012 h.c 300µ – Certificare  P1A

* Folie Antiefracţie Bruxsafol 8014 h.c 375µ – Certificare  P2A


Avantajele utilizării foliilor antiefracţie Bruxsafol:

  •  Foliile Bruxsafol îndeplinesc condiţiile cerute de legislaţia din ţara noastră, acestea fiind agrementate şi avizate tehnic de către Instituţiile abilitate ale statului român.
  • Reduc riscul rănirilor cauzate de spargera geamurilor (bucăţile de sticlă rămân prinse în folie); în caz de spargere, geamul rămâne impenetrabil, accesul în clădire fiind îngreunat
  • Reduc riscul spargerilor accidentale şi intrării prin efracţie.
  • Ofera  protecţie împotriva efectelor dăunătoare cauzate de razele UV.
  • Nu diminuează calităţile estetice ale sticlei, fiind sunt clare optic, foarte transparente, astfel încât nu distorsionează imaginea.
  • Se pot folosi pentru orice tip de geam.
  • Măresc rezistenţa sticlei în cazul unui accident sau fapt premeditat, iar în caz de incendiu, foliile Bruxsafol întârzie propagarea focului.