Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

Folie anti-efracție transparentă ce asigură protecție împotriva razelor UV și îndeplinește standardele EN 12600 Clasa 1 (B)1 și EN 356/P1A.

Foliile anti-efracție Bruxsafol reprezintă soluția ideală pentru asigurarea geamurilor sau imobilelor împotriva intrărilor prin efracție și împotriva accidentelor cauzate de cioburile geamurilor sparte. Foliile anti-efracție sunt utilizate ca mijloc de protecție singure sau împreună cu un sistem de alarmă.

Utilizând foliile anti-efracție putem asigura diverse obiective, locații cât și spațiul în care locuim sau în care ne desfășurăm activitatea. Rolul acestor folii este de a oferi siguranța împotriva efracției, atacurilor cu pietre, sticlelor incendiare, sau a altor accidente care pot afecta viața și integritatea persoanelor din interior.

În același timp, un alt rol pe care îl au foliile anti-efracție Bruxsafol, este de a menține în aceeași poziție toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a spargerii geamului. În acest mod, chiar dacă geamul a fost spart, riscul de accidentare cu cioburi este foarte scăzut iar posibilitatea de a pătrunde în interior va fi limitată.

Sunt potrivite atât pentru instituții bancare, financiare, clădiri de birouri, grădinițe, școli, dar și în spațiile rezidențiale cu spații vitrate mari, pentru a preveni eventualele accidente neplăcute.


Avantajele utilizării foliilor anti-efracție Bruxsafol:

– Sunt agrementate și testate, conform standardelor internaționale;
– Reduc riscul rănirilor cauzate de spargera geamurilor (bucățile de sticlă rămân prinse în folie);
– Reduc riscul spargerilor accidentale și intrării prin efracție (în caz de spargere, geamul rămâne impenetrabil, accesul în clădire fiind îngreunat;
– Oferă protecție împotriva efectelor dăunătoare cauzate de razele UV;
– Nu diminuează calitățile estetice ale sticlei și nu distorsionează imaginea, foliile fiind clare optic, foarte transparente;
– Se pot folosi pentru orice tip de geam;
– Măresc rezistența sticlei în cazul unui accident sau fapt premeditat iar în caz de incendiu, întârzie propagarea focului.


Structura materialului:

– Două straturi de poliester transparent laminate la rece;
– Strat hard coat: coating rezistent la zgâriere, strat de protecție împotriva deteriorării;
– Adeziv: de tip Pressure Sensitive – se activează numai sub presiune, în contact cu apa și are factor de absorbție UV;
– Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecție a foliei atât în timpul manipulării cât și pe parcursul depozitării.
Aplicarea foliilor Bruxsafol:

– Bruxsafol 8011 hc se aplică doar pe fâșia de sticlă din partea de interior a geamului.
– Poate fi aplicată atât pe geamurile vechi, care au o singură fâșie de sticlă, cât și pe geamurile fabricate printr-o tehnologie mai nouă, care pot avea două sau chiar trei fâșii de sticlă.

 

 • Lățimi:– Pe stoc: 1524 mm
  – La comandă: 1830 mm Lungime: 30.48 m
 • Informaţii tehnice :
  Descarcă fișa tehnică  [Română]    [Engleză]
  -%
  Transmisia totală solară73
  Absorbție solară totală16
  Reflecție solară totală11
  Emisivitate0.88
  Transmisie UV (300-380 mm)<1
  Coeficient de umbrire0.90
  Transmisie lumină vizibilă84
  Absorbție lumină vizibilă3
  Reflecție lumină vizibilă13
  Radiaţia totală redusă în sticlă22
  Grosime material225µ