Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

Foliile de protecţie solară Bruxsafol asigură un echilibru termic al încăperii şi totodată economisirea energiei, datorită faptului ca pe timpul verii răcoarea este menţinută în interior, iar pe timpul iernii pierderea calorică prin ferestre este limitată.

În acelaşi timp, utilizarea foliilor de protecţie solară Bruxsafol, ne va proteja împotriva rezelor dăunătoare UV şi va asigura protecţie la decolorare mobilierului, obiectelor sau articolelor vestimentare din interiorul încăperii.

Foliile de  protecţie solară Bruxsafol reprezintă o investiţie pe termen lung pentru toţi cei care le utilizează, pentru ca în zilele de vară este recuperată o parte din suma investită, economisind energie pentru asigurarea confortului termic a încăperilor, iar pe timp de iarnă pierderile de căldura vor fi limitate.

Având în vedere că durata de exploatare a acestor folii de calitate este de 15-20 ani, economia de energie realizată depăşeşte costurile necesare achiziţionării şi aplicării foliilor de protecţie  solară Bruxsafol.

  • După modul de aplicare şi tipul geamului pe care pot fi aplicate, există 2 categorii de Folii de protecţie solară Bruxsafol:

Folii de protecţie  solară Bruxsafol cu aplicare pe interiorul geamului

Folii de  protecţie  solară Bruxsafol cu montaj pe exteriorul geamului