Folii Bruxsafol

Folii de protecţie solară, securitate şi antiefracţie

Foliile de protecţie solară selective Bruxsafol au caracteristici îmbunătăţite comparativ cu foliile covenţionale. Este răspândită părerea conform căreia, pentru a obţine o protecţie solară maximă, foliile ar trebui să fie reflectorizante, cu un efect de oglindă puternic. Foliile selective, însă, datorită caracteristicilor tehnice optimizate, prezintă aceleasi performante de protecţie  solară ca şi foliile reflectorizante convenţionale, având totodată un grad ridicat de transparenţă şi un effect de oglindă mai redus.

 Se aplică doar pe interiorul geamului, la fel ca şi cele convenţionale, fiind potrivite atât pentru geamuri cu o singura fâşie de sticla, cat şi pe cele cu două sau trei fâşii de sticlă.

Diferenţa dintre foliile Selective XH şi cele convenţionale o prezintă gradul de transparenţă  mult mai ridicat, ceea ce permite luminii naturale sa fie transmisă într-un procent mult mai mare comparativ cu foliile convenţionale, fără a determina schimbări de culoare. De asemenea, efectul de oglindă este mai redus, astfel că vizibilitatea din exterior în interior şi invers nu este afectată calitativ şi optic.

Structura materialului: foliile selective sunt formate din două straturi de poliester şi prezintă o acoperire prin sputerizare metalică cu trei straturi de aliaje metalice.

Adeziv: adezivul Pressure Sensitive se activează numai sub presiune în contact cu apa şi are un factor mare de absorbţie UV.

Strat hard coat: coating rezistent la zgâriere, strat de  protecţie împotriva deteriorării

Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecţie a foliei atât în timpul manipulării cât şi pe parcursul depozitării.

Durata de viata: între 15-20 ani, în condiţiile întreţinerii corecte
Garanţie: 5 ani.

 Avantajele utilizării foliilor de protecţie solară selective XH

  • grad ridicat de transparenţă
  • efect de oglindă foarte redus, nefiind afectată vizibilitatea dinspre interior spre exterior şi invers
  • absorbtia minimă a energiei, astfel că riscul spargerii geamului ca rezultat al tensiunii termice este scăzut.
  • controlul termic ridicat
  • absorbţia în totalitate a razelor UV şi infraroşii.

Cele mai utilizate folii de  protecţie solară Bruxsafol  Selective XH sunt: